Alotetaas nyt ihan alusta.=) Ensinnäkin reilu viikko sitten vietettiin pikkumiehen ristiäisiä. Nopsaan tein vaahtokarkkimassasta tossut koristeeks, ettei ihan ilman koristeita kakku jää.

Sit lähettiin poikien kanssa viikoks mummolaan. Siks ei täällä blogissakaan oo tullu reiluun viikkoon käytyä.

Käsitöitähän sit piti ottaa mukaan ja jotain ehin tekemäänki. Isommalle pojalle sain ne lapaset tehtyä ja tulipa toisetkin tehtyä samalla.

Vähän meinas lanka loppua kesken, mutta äitiltä löyty lisää.=)

Siskokin tarvi lapasia ni lupasin kutoa, jos ettii sopivan langan äitin varastosta. Vihreä kelpas, sama jota laitoin noihin pikkumiehen lapasiin, ja valkosta piti vähän laittaa raidoiks.

Itellä oli kyllä toinenki käsityö mukana, jossa lankana on puro batik. Sillon ku lankoja ostin, katoin tarkkaan, että on samaa erää. Mutta niinpä vaan oli kahessa kerässä niin eri sävyt, toisessa paljon kirkkaammat värit, että en voinu niistä tehä, eikä ollu ku ne kaks kerää mukana. Nyt pitäis tutkia, että kumman sävysiä nuo loput kerät on, että voiko tehä sitä mitä suunnittelin... Mutta ku meni vähän innostus siihen lankaan. Ehkä joskus... joululahja siitä piti tulla, mutta saas nähä saanko tehtyä.=)